FILMSTÚDIÓK TVSTÚDIÓK MŰTERMEK

budapesti filmstúdió
LUXMIX KFT. - bérelhető műterem film és tv felvételek részére
Filmstúdió címe:
 
LEÍRÁS: A magas műszaki felszereltségű és a televíziós felvételekhez kialakított elrendezésű modern 500 négyzetméteres műterem biztosítja a felvételek magas színvonalát és zökkenőmentességét. Az alábbi műterem több öltözővel és WC-vel rendelkezik, valamint megtalálható benne két sminkszoba is. A felvételen épp nem résztvevők részére külön tartózkodó van kialakítva. Ideális hely TV felvételek, reklámspotok, vetélkedők, vagy bármilyen más felvétel lebonyolításához.
             
Helységek
Darab
Méretek
Belmagasság
Terület
Fázisonkénti áram
Képek
Műterem
1
25m*20m
6 méter
500 nm
125 A
Tartózkodó
1
Sminkszoba
2
Öltöző
3
WC
4
Összesen:
750 nm
125 A
 
Áram bővíthetőség: közelben van még bőven rendelhető áram, vegye fel velünk a kapcsolatot. Aggregátor beállási lehetőség is van az udvaron, zajterhelés nem kizáró ok.
 
Riggelési lehetőség, világítástechnikai tartószerkezet: nincs leírás
 
Parkolási lehetőségek: ingyenes parkoló
 
Bérelhető stúdiótechnika: közvetlen szomszédságában a LUX-MIX Kft fény és filmtechnikai szolgáltató cég bázisa. A gyorsan bérelhető világítástechnikai és kameramozgató eszközök szállítási költségek nélkül rendelkezésére állnak.
 
Bérlési árak és feltételek: Az árak és a bérlési feltételek tekintetében vegye fel velünk a kapcsolatot, áraink rugalmasak és igényekre szabhatóak
Műterem bérlés
Kapcsolat:
Tel: 06-30-9423129 | e-mail: info@ luxmix.hu